Om konferencen

Storbyens hjerte og smerte er en konference, der belyser børn og unges trivsel i de nordiske lande. Konferencen sætter i år fokus på temaerne inklusion, medborgerskab, tillid og medbestemmelse.

De skandinaviske samfundsmodeller er meget lig hinanden, og derfor kan vi lære meget af hinandens udfordringer og løsninger på ungeområdet.

Storbyens hjerte og smerte så dagens lys i 1996, da Nordisk Ministerråd tog initiativ til et samarbejde mellem de nordiske storbyer om unges livsvilkår. Konferencen holdes hvert andet år og henvender sig til fagfolk, praktikere, embedsmænd, politikere og forskere, som beskæftiger sig med ungdomsspørgsmål.

HVOR

Crown Plaza Copenhagen
Ørestads Boulevard 114 – 118
2300 København S, Danmark

HVORNÅR

Onsdag til fredag
9. – 11. oktober 2019


Oplev på konferencen


Den nyeste forskning på børn og unge-området


Erfaringsdeling mellem de nordiske landeWorkshops


Networking


Mere om konferencen

Konferencen retter sig til medarbejdere på alle niveauer, praktikere, embedsfolk, politikere og forskere.

Arrangementet er non-profit, og billetpriserne dækker derfor udelukkende udgifter til konferencestedet, forplejning og foredragsholdere.

Konferencen blev grundlagt i 1996 under navnet ”Storbyens Hjerte & Smerte”, og den blev afholdt første gang i Aalborg 1997.

Konferencen bliver afholdt hvert andet år, og i 2019 er Københavns Kommune vært. Det er den eneste konference af sin slags, der belyser emnet om børn og unges trivsel på tværs af de nordiske lande, og derfor er mange af deltagerne tilbagevendende gæster til konferencen.

Talere

Mød følgende oplægsholdere til konferencen